Jun 8, 2009

10 000 häält on suur jõud! Aitäh!

Tänan kõiki inimesi üle kogu Eesti, kes minu poolt hääletasid ja näitasid sellega üles suurt usaldust ning toetust minu seisukohtade suhtes.

Neil valimistel sai selgeks, et meid, kes me peame oluliseks Eesti riigi, rahva ja kultuuri säilimist, on rohkem kui enamikul parteidel liikmeid.

Asjaolu, et sain üksikkandidaadina kahe praeguse parlamendierakonnaga - Rahvaliit ja Rohelised - peaaegu võrdselt hääli, veenab mind, et rahvuslik-konservatiivsel platvormil, mida ma esindan, on Eestis tugev ja kasvav kandepind.

Tänan kõiki inimesi, kes minu kampaaniat rahaliselt toetasid. Ülimalt nappide vahenditega kampaania eelarvele oli see oluline täiendus.

Loomulikult tänan oma perekonda, abikaasat ja kolme tütart, kes mind kogu kampaania kestel toetasid ja pea peale pööratud elurütmi vapralt üle elasid.

Olen suure tänu võlgu oma väikesele, kuid üliusinale kampaaniameeskonnale ning kõigile neile vabatahtlikele üle Eesti, kes mu ideede tutvustamisele kaasa aitasid

Hea valija, kinnitan, et teie hääl läks õigesse kohta ja te ei pea oma otsust kahetsema.

Tunnen kohustust jätkata tööd Eesti rahvuslike huvide kaitseks ning eestluse aatest taganenud poliitkartellile surve avaldamiseks, et Eesti oleks jätkuvalt eestlaste maa.

Pühapäevane valimistulemus peaks veenma kõiki nende eesmärkide elujõulisuses ja poliitilises teostatavuses.

Tegevus Eesti rahva huvide eest jätkub!

3 comments:

  1. Õnnitlused 10 000 hääle puhul!
    ---

    Siin väike vahepala majandusuudistes kui censor lubab:


    Kes on Eesti vaesem mees?
    Angela Aak - tal pole munnigi.

    Turu-uuringute järgi on kõige vaesem mees Eestis momendil Angela Aak - viimaste andmete järgi pole tal munnigi!.
    Finantsspetsialistide sõnul võid fenomeni põhjuseks olla majandusbuumi aegsed radikaalsed kärped mitte sobilikest kohtadest kus juba tol ajal (Andres Aagina esinenud isikul) ei olnud piisavalt resursse. Analüütikud praegust majanduskriisi põhjuseks ei too öeldes, et sellise käitumise puhul pidi mehel juba varem olema asjad persse läinud. Nad hoiatasid, et raegune olukord on lihtsalt jätkuv protsess mis võib ka teisi sarnastele investeerigutele mõelnud mehi mõjutada kui sellised kärped kollase ajakirjaduse läbi popiks muutuvad. "Tegu on nagu SMS laenuga - ükski normaalne inimene seda ei teeks kuid sellegi poolest on teada mitmeid juhtumeid kus seda on tehtud või mõeldakse sellele". "Kui just Martin Helme valituks ei osutu ei ole loota, et asjad libedamalt ja õigeid teid pidi EU pinnal minema hakkaksid lähitulevikus ", lisas üks spetsialist ohates.

    ReplyDelete
  2. no selles suhtes et ma valin Sind ikka kindlalt edasi!

    j.

    ReplyDelete
  3. Tere,

    uurisin valimistulemusi ja koht vahetult Roheliste järel on tõesti hea.
    Kummaline on nn. "protestihäälte" andmine noorele Tarandile, mis annab veelkord tunnistust, et valituks võib osutuda ka tühja sõnamulina ja kindlate vaadeteta (laadne olukord ka parteidega).

    Edu tulevikus!

    ReplyDelete